parallax background

Fesztiválok még a nyáron

parallax background
 

Fesztiválok még a nyáron

Last minute fesztivál

Mielőtt szeptemberben visszatérne minden a rendes kerékvágásba, még rendelkezésre áll pár nap, amikor átadhatjuk magunkat az önfeledt szórakozásnak, van még néhány fesztivál is, sok-sok koncert. Ha eddig nem mertünk felvenni valamilyen szettet, mert nem volt hozzá elég bátorságunk, hát most itt az alkalom, mert aztán szépen lassan magunkra húzhatjuk a nagykabátot. Tehát itt az idő ismét a féktelen bulizásra.

Modern hippik

A hatvanas évek laza, hippi stílusa a fesztiválokon született és vált örök életű trenddé. Tehát a horgolt, hosszú kardigánok, a rövid farmergatyák, színes napszemüvegek, virágkoszorúk a hajban ennek a stílusnak az alapdarabjai maradnak mindig.

Ha ismerkednél

Rengeteg ember gyűlik ilyenkor össze, remek alkalom, hogy ismerkedj, ha ahhoz van kedved. Egy laza, kellemesen és előnyösen szabott ruhában, trendi, színes tornacipővel, szalmakalappal pont elegendően helyes lehetsz, hogy valaki felfigyeljen rád.

Biztos, hogy fog esni

Hogy ne ázz, és ne fagyj meg, pakolj be pár meleg ruhát is a bőröndbe, mert az időjárás elég kiszámíthatatlan és szinte törvényszerű, hogy minden fesztivál kapjon egy vihar napot. De ha felkészülsz, az eső sem olyan vészes…

Fesztiválok
Strand Fesztivál – Zamárdi – augusztus 23-26.
B.my.Lake – Zamárdi – augusztus 23-26.
Szegedi Ifjúsági Napok – augusztus 23-26.
Ruha/kiegészítők/kép: answear.hu